Zo werkt het:

  1. Maak een bevestigde reservering via één van de volgende officiële boekingskanalen (een officiële Hilton-website, een officieel Hilton-callcenter, de Hilton Honors-app, rechtstreeks bij een Hilton hotel, of via een geaccrediteerd reisbureau)

  2. Indien u binnen 24 uur nadat u uw reservering maakt een in aanmerking komende lagere prijs vindt voor dezelfde accommodaties en we uw claim verifiëren, honoreren we de lagere prijs EN passen we een extra korting van 25% toe op het kamertarief voor elke overnachting gedurende uw verblijf.

Officiële Hilton-boekingskanalen

Maak een bevestigde reservering via één van de volgende officiële Hilton-boekingskanalen:

  • Een officiële Hilton-website
  • Een officieel Hilton-callcenter
  • De Hilton Honors-app
  • Rechtstreeks bij een Hilton hotel
  • Via een geaccrediteerd reisbureau* *Zie ‘Andere informatie’ voor meer informatie
In aanmerking komende lagere prijzen

Een in aanmerking komende lagere prijs is een lagere prijs die u vindt op een boekingskanaal anders dan van Hilton, binnen 24 uur na uw boeking, voor dezelfde accommodaties die u boekte via een officieel Hilton-boekingskanaal, en door iedereen weer te geven voorafgaand aan het boeken en door iedereen te boeken.

Bepaalde prijssoorten komen niet in aanmerking voor de Besteprijsgarantie indien er verschillen zijn in de accommodaties. Prijzen komen bijvoorbeeld niet in aanmerking indien ze voor andere kamertypes zijn of voor een ander hotel, of voor een kamer met een ander uitzicht, of andere voorzieningen hebben (zoals gratis ontbijt), of niet op dezelfde datums voor dezelfde verblijfsduur zijn, of voor een ander aantal gasten zijn, of andere beleidsregels of algemene voorwaarden hebben voor de boeking (zoals andere annulerings- of terugbetalingsbeleidsregels).

Bepaalde prijssoorten komen niet in aanmerking voor de Besteprijsgarantie indien er andere beperkingen zijn ten aanzien van de weergave of boeking. Prijzen komen bijvoorbeeld niet in aanmerking indien ze op websites staan die het merk of hotel pas weergeven nadat de reservering is gemaakt (zoals Hotwire en Priceline), of op veilingsites staan, of voor het hotelonderdeel van een pakketboeking zijn, of voor boekingen zijn die geen onmiddellijke bevestiging verstrekken, of niet beschikbaar zijn voor het algemene publiek (zoals ledentarieven, onderhandelde tarieven en teamledentarieven), of een aanmelding, creditcardnummer of code vereisen om weer te kunnen geven, of indien ze op websites staan waar het niet mogelijk is om een reservering te maken, of voor reserveringen zijn die niet mogen worden overgedragen (zoals een gast die een bevestigde reservering 'doorverkoopt'), of op websites of apps staan in een niet-ondersteunde taal, of alleen toepasselijk zijn voor een gedeelte van uw gehele verblijf, of voor reserveringen zijn die binnen 24 uur van de standaard inchecktijd op uw dag van aankomst worden gemaakt.

Een claim indienen

U moet een ingevuld claimformulier indienen binnen 24 uur nadat u uw bevestigde reservering maakt, en ten minste 24 uur voorafgaand aan de standaard inchecktijd van het hotel op de dag van uw aankomst. De naam van het claimformulier moet overeenkomen met de naam op de bevestigde reservering voor elke kamer. Er mag slechts één claim worden ingediend voor elke bevestigde reservering. U ontvangt een e-mail of telefoontje ter bevestiging binnen 24 uur nadat we uw claim hebben ontvangen.

Claimbeoordeling

We trachten uw claim onafhankelijk te beoordelen binnen 24 uur nadat u een claim met alle vereiste gegevens hebt ingediend. Dezelfde accommodaties moeten beschikbaar zijn voor een in aanmerking komende lagere prijs in de valuta van het hotel op het moment dat we uw claim valideren. Prijsvergelijkingen worden gemaakt exclusief belastingen, fooien, servicekosten, kosten voor vroeg vertrek, of andere kosten en incidentele kosten, en is exclusief wijzigingen in wisselkoersen.

De Besteprijsgarantie is niet van toepassing op meerdaagse verblijven indien de totale kamerprijs voor het verblijf overeenkomt met of hoger is dan de totale kamerprijs voor het verblijf dat u boekte via het officiële Hilton-boekingskanaal. Hilton kan claims afwijzen indien het percentageverschil tussen de geboekte prijs via het officiële Hilton-boekingskanaal en de in aanmerking komende lagere prijs 1% of minder is. Hilton kan claims afwijzen indien zij denkt dat er met opzet misbruik wordt gemaakt van de Besteprijsgarantie of deze wordt gemanipuleerd om de intentie erachter te omzeilen.

Indien Hilton uw claim verifieert

Indien we de beschikbaarheid en van de in aanmerking komende lagere prijs verifiëren, betalen wij het verschil met de in aanmerking komende lagere prijs PLUS 25% extra korting op de kamerprijs voor de gehele boeking. In dat geval zal Hilton het tarief van de bevestigde reservering aanpassen naar de in aanmerking komende laagste prijs die Hilton kon verifiëren. Deze prijs kan verschillen van de prijs die werd ingediend op het claimformulier.

De kamerprijswijziging is pas geldig wanneer u een e-mailbevestiging ontvangt met daarin de nieuwe kamerprijs van de gastenserviceafdeling van Hilton.

De gast die een bevestigde reservering maakt is verantwoordelijk voor alle kosten, uitgaven en vergoedingen met betrekking tot een dergelijke reservering (zoals annuleringskosten), ongeacht of een Besteprijsgarantieclaim wordt afgewezen.

Een claim kan ongeldig worden wanneer u wijzigingen aan de reservering aanbrengt nadat de claim is ingediend en goedgekeurd.

Andere informatie

“Geaccrediteerde reisbureaus” zijn professionele reisbureaus geaccrediteerd door IATA (de International Air Transport Association) die boeken via een Hilton-kanaal of via Amadeus, Apollo/Galileo, Worldspan of Sabre.

Wanneer er meerdere prijzen voor dezelfde accommodaties beschikbaar zijn via het officiële Hilton-boekingskanaal, dan moet u het laagste tarief hebben geboekt om in aanmerking te komen voor de Besteprijsgarantie.

Ongeldig daar waar bij wet verboden. Alle Hampton by Hilton™-hotels in de Volksrepubliek China zijn momenteel uitgesloten van de Besteprijsgarantie. Hilton mag naar eigen goeddunken de Besteprijsgarantie of deze algemene voorwaarden te allen tijde wijzigen of beëindigen, met of zonder kennisgeving.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op claims ingediend op of na 20 september 2016.

Eenvoudig nietwaar? Rechtstreeks bij Hilton boeken is snel, eenvoudig en garandeert de beste kwaliteit... en onze reserveringsexperts zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.