Zo werkt het:

Als u een lagere gekwalificeerde prijs* vindt voor dezelfde accommodatie en voorwaarden vanaf voor uw reservering tot 24 uur na de reservering via een van de officiële Hilton-boekingskanalen**, passen wij onze prijs aan EN geven we 25% extra korting op de kamerprijs voor elke nacht van uw verblijf.

Wanneer er meerdere prijzen voor dezelfde accommodaties beschikbaar zijn via het officiële Hilton-boekingskanaal, dan moet u het laagste tarief hebben geboekt om in aanmerking te komen voor de Besteprijsgarantie.

**Officiële Hilton-boekingskanalen
 • Een officiële Hilton-website
 • Een officieel Hilton-callcenter
 • De Hilton Honors-app
 • Rechtstreeks bij een Hilton hotel
 • Rechtstreeks via een geaccrediteerd reisbureau*** Zie ‘Overige informatie’ voor meer informatie
*Lagere gekwalificeerde prijs

Een “lagere gekwalificeerde prijs” moet voldoen aan elk van de volgende punten:

 • Een lagere prijs die u vindt op een boekingskanaal dat NIET onderdeel is van de officiële Hilton-boekingskanalen.**
 • Moet gaan om dezelfde accommodatie en voorwaarden als uw huidige boeking via een van de officiële Hilton-boekingskanalen.**
 • Prijs moet zonder beperking zijn, dus zichtbaar en boekbaar voor iedereen.

Dit zijn de soorten prijzen die NIET voldoen aan de criteria van een “lagere gekwalificeerde prijs”.

 • Prijs geldt voor andere accommodatie of voorwaarden, zoals:
  Ander kamertype U heeft een Queen-kamer geboekt en deze prijs is voor een King-kamer
  Ander hotel U heeft Waldorf Astoria Beverly Hills geboekt en deze prijs is voor The Beverly Hilton
  Kamer met een ander uitzicht U heeft een kamer geboekt met een volledig oceaanzicht en deze prijs is voor gedeeltelijk oceaanzicht
  Omvat afwijkende voorzieningen U heeft een kamer geboekt met een besteedbaar tegoed van $ 25 en deze prijs is voor een kamer met gratis ontbijt en premium wifi
  In- en uitcheckdata zijn verschillend U heeft een kamer geboekt met inchecken op 25-8-18 en uitchecken op 31-8-18, maar deze prijs is voor een kamer met inchecken op 26-8-18 en uitchecken op 31-8-18.

  U heeft een kamer geboekt met inchecken op 25-8-18 en uitchecken op 31-8-18, maar de prijs waarmee u vergelijkt is voor 2 afzonderlijke reserveringen, één met een kamer voor inchecken op 25-8-18 met uitchecken op 26-8 en een andere met inchecken op 26-8 en uitchecken op 31-8-18.
  Aantal gasten wijkt af U heeft een kamer geboekt voor 2 volwassenen en 2 kinderen, maar deze prijs is voor een kamer voor alleen 2 volwassenen
  Verschil in voorwaarden U heeft een kamer met volledige terugbetaling bij annuleren geboekt maar deze prijs is voor een kamer met 100% verplichte creditcardbetaling vooraf

  U heeft een kamer geboekt met een 2 dagen annuleringsbeleid, maar deze prijs is voor een kamer met een 4 dagen annuleringsbeleid.

  U heeft een kamer geboekt met gratis annuleren of de mogelijkheid uw reservering te wijzigen, maar de prijs is voor een kamer die niet te annuleren is of waarvoor een toeslag bij wijzigen geldt.
 • De prijs heeft beperkingen on hoe deze getoond of geboekt wordt:
  Prijzen op websites die het merk, de hotelketen of het kamertype NIET tonen tot de reservering voltooid is Als een website u een kamer laat zoeken en boeken zonder het merk of de hotelketen te vermelden en pas nadat u geboekt heeft de hotelketen of het merk laat zien
  Boekingen waarbij geen directe bevestiging wordt gestuurd na het reserveringsverzoek Een website geeft een melding dat ze uw reserveringsverzoek hebben ontvangen maar het boekingsbevestigingsnummer volgt pas later
  Prijzen waarvoor een speciaal lidmaatschap of abonnement nodig is om ze te kunnen boeken Zoals prijzen exclusief voor leden, door het bedrijf bedongen zakelijke reistarieven, prijzen voor Hilton-teamleden
  Prijzen waarvoor aanmelding, creditcardnummer of code nodig is om ze te kunnen bekijken Elke website waarvoor aanmelding of een creditcardnummer nodig is om de prijzen te kunnen bekijken of te boeken
  Prijzen die niet boekbaar zijn Een advertentie die geen directe link naar de boeking heeft
  Prijzen die gelden voor een niet-geautoriseerde wederverkoop van een bevestigde reservering Ongeautoriseerde wederverkoop betekent doorverkopen van een bestaande boeking die al gedaan was op naam van iemand anders
Uw claim indienen

Hoe u uw claim indient is aan u!

Optie 1:

U kunt het online claimformulier indienen tot 24 uur nadat de reservering is gedaan.

 • De naam van het claimformulier moet overeenkomen met de naam op de reservering voor elke kamer.
 • Er mag slechts één claim worden ingediend voor elke reservering.
 • U ontvangt een e-mail of telefoontje ter bevestiging binnen 24 uur nadat Hilton uw claim heeft ontvangen.

*Optie 1 is vereist voor claims via een mobiele toepassing en omvat screenshots van de app en reserveringsdetails.

Optie 2:

U kunt contact opnemen met een van onze contactcentermedewerkers om een claim in te dienen via de telefoon voordat u een reservering heeft gedaan of tot 24 uur na uw reservering.

 • De naam van het claimformulier moet overeenkomen met de naam op de reservering voor elke kamer.
 • Er mag slechts één claim worden ingediend voor elke reservering.
 • Als u belt vanuit de VS, Canada, Puerto Rico of de Amerikaanse Maagdeneilanden, bel dan 1-800-445- 8667. Neem anders contact met het lokale reserveringsbureau voor uw regio.

**Optie 2 is vereist voor claims zonder reserveringsbevestigingsnummer en voor claims die zijn gedaan op de dag van aankomst of de dag ervoor.

Claim-reviewproces
 1. We trachten uw online claim onafhankelijk te beoordelen binnen 24 uur nadat u een claim met alle vereiste gegevens hebt ingediend.
 2. Als u telefonisch een claim indient proberen we deze direct onafhankelijk te beoordelen.
 3. Dezelfde accommodaties moeten beschikbaar zijn voor een in aanmerking komende lagere prijs in de valuta van het hotel op het moment dat we uw claim valideren.
 4. Prijsvergelijkingen worden gemaakt exclusief belastingen, fooien, servicekosten, kosten voor vroeg vertrek, of andere kosten en incidentele kosten, en is exclusief wijzigingen in wisselkoersen.
 5. Voor verblijven van langer dan één nacht wordt de Besteprijsgarantie beoordeeld op basis van de totale verblijfskosten van uw verblijf.
 6. Hilton kan claims afwijzen indien het percentageverschil tussen de geboekte prijs via het officiële Hilton-boekingskanaal en de in aanmerking komende lagere prijs 1% of minder is.
 7. Hilton kan claims afwijzen indien zij denkt dat er met opzet misbruik wordt gemaakt van de Besteprijsgarantie of deze wordt gemanipuleerd om de intentie erachter te omzeilen.
Als Hilton uw claim goedkeurt

Indien we de beschikbaarheid en van de in aanmerking komende lagere prijs verifiëren, betalen wij het verschil met de in aanmerking komende lagere prijs PLUS 25% extra korting op de kamerprijs voor de gehele boeking.

Enkele opmerkingen…

 • In dat geval zal Hilton het tarief van de reservering aanpassen naar de in aanmerking komende laagste prijs die Hilton kan verifiëren. Deze prijs kan verschillen van de prijs die werd ingediend op het claimformulier.
 • De kamerprijswijziging is pas geldig wanneer u een e-mailbevestiging ontvangt van Hilton met daarin de nieuwe kamerprijs.
 • De gast die een reservering maakt is verantwoordelijk voor alle kosten, uitgaven en vergoedingen met betrekking tot een dergelijke reservering (zoals annuleringskosten), ongeacht of een Besteprijsgarantieclaim wordt afgewezen.
 • Een claim kan ongeldig worden wanneer u wijzigingen aan de reservering aanbrengt nadat de claim is ingediend en goedgekeurd.
De kleine lettertjes

Ongeldig daar waar bij wet verboden. Alle Hampton by Hilton™-hotels in de Volksrepubliek China zijn momenteel uitgesloten van de Besteprijsgarantie. Hilton mag naar eigen goeddunken de Besteprijsgarantie of deze algemene voorwaarden te allen tijde wijzigen of beëindigen, met of zonder kennisgeving.

*** “Geaccrediteerde reisbureaus” zijn reisprofessionals die door een bona fide reisorganisatie of -associatie geaccrediteerd zijn, voor zover ze tarieven boeken met Honors-voordelen via een Hilton-kanaal of via Amadeus, Apollo/Galileo, Worldspan of Sabre. “Geaccrediteerde reisbureaus” omvatten niet online reisbureaus. Bona fide reisorganisaties en -associaties zijn IATA (de International Air Transport Association), TIDS, ARC, TSI, CLIA, ERSP, SATO en TRUE.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op claims ingediend op of na 27-9-2018.

Eenvoudig nietwaar? Rechtstreeks bij Hilton boeken is snel, eenvoudig en garandeert de beste kwaliteit... en onze reserveringsexperts zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Als u belt vanuit de VS, Canada, Puerto Rico of de Amerikaanse Maagdeneilanden, bel dan 1-800-445- 8667. Neem anders contact met het lokale reserveringsbureau voor uw regio.